Retreats 2020

!!!!ONLINE yogaweekend van 3-5 april!!!!

Aanmelden: 

NIEUW

Dit weekend hebben wij een ONLINE yogaweekend. Er zijn allerlei lessen in yoga, meditatie, Qi gong en meer. 's Avonds hebben we een 'virtueel' kampvuur met mantra's en een vuurceremonie!

 

Meedoen? Laat je gegevens hierboven achter.
Het mooiste is als je bij alle lessen kunt zijn, maar wij begrijpen ook dat dat niet voor iedereen mogelijk is. Je kunt deze lessen dus ook los meedoen. 

 

We doen dit omdat ons 'echte' yogaweekend niet door kan gaan door de huidige situatie. De volgende 'echte' is in juli en oktober.

Rooster:

Dit weekend is op donatiebasis! We adviseren voor het hele weekend een donatie vanaf €50 of een donatie van(af) €10 per losse les/workshop. Zet je er even bij om welke workshop het gaat? Dan weten we voor wie de donatie is! Bv "yoga za-och" of "qi gong", of "online weekend". 

 

Meld je aan door je gegevens hierboven achter te laten. 

Over ons:

Dick is (naast mijn fantastische vader) Dru yoga- en meditatiedocent. Hij geeft sinds 2007 meditatielessen en is onderdeel van het team dat de Dru meditatie opleiding verzorgt. Dit weekend neemt hij ons mee in verschillende technieken en methodes om (beter) te leren mediteren en verstillen. 

Naast meditatie weet papa heel veel van milieubewust leven en (keto) vegetarisch eten. Recepten zijn op verzoek beschikbaar ;) www.bedandbreakfast-deblauwebloem.nl 

Jolanda is (naast mijn liefste mama) ook Dru yoga- en meditatiedocent. Daarnaast is ze keramiste (kunstenares met klei) en geeft al meer dan 40 jaar Kunstzinnig onderwijs. Ze kan veel met haar handen, en helpt je in haar workshop om jezelf te uiten, te verstillen en je middenpunt te vinden door middel van creatief zijn. En geen zorgen, je hoeft niets te kunnen of jezelf creatief te vinden! Daarvoor is juist deze workshop. 

Ook begeleidt mams ons virtuele kampvuur van zaterdag met een bijzondere lichtceremonie. www.padme.nl 

Paul is (naast medebewoner op de Elshof) Qi Gong docent en geeft door het land lessen en workshops. Deels opgeleid in China heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en geeft sinds 2012 les. Hij legt uit dat het bij Qi Gong gaat om het verversen van je energiehuishouding. Je staat hierdoor fitter, soepeler en blijer in het leven. En dat kunnen we zeker gebruiken nu! www.kaihe.nl 

Roos (dat ben ik!) is als dochter van deze geweldige mensen opgegroeid met yoga, en geeft sinds 2009 les. Ze heeft verschillende opleidingen afgerond, waaronder Dru yoga, Vinyasa en meer. Sinds 2016 is ze fulltime yoga docent en organiseert naast wekelijkse lessen ook evenementen en retreats om dieper te kunnen gaan en verbinding te creëren. Haar doel is om jou te helpen verbinden met je lijf, om in te zien hoe mooi dat NU al is. www.yogawithroos.nl 


Als eerste op de hoogte van nieuwe data en deals?

Meld je aan voor onze Retreats lijst door hieronder je gegevens in te vullen. 

Verwen jezelf met yoga weekend Elshof juli en oktober 2020

Je yoga verdiepen en tegelijk een lekker weekendje weg? Kom mee naar Overijssel! Een weekend vol yoga, lekker eten, natuur en gezelligheid. Workshops in meditatie, Qi Gong (vorm van Tai Chi) en keramiek (kleien). Wandelen in de weilanden en bossen van Salland, sauna aanwezig, massages bij te boeken.

Inclusief alle maaltijden (biologisch en vegetarisch), andere diëten mogelijk.

Data:
juli volgt binnenkort
23-25 oktober

Kamers en prijzen (per persoon): 
Gedeelde kamer B&B of yurt (Mongoolse tent): € 299,-
Privékamer B&B met 2-persoonsbed (zeer beperkt!) € 399,-

Kom je als koppel of wil je delen met een bekende? Geef het door bij je boeking of neem contact op. 

* het weekend kan doorgaan vanaf 6 deelnemers.

Meer info? Kijk HIER

De volgende weekenden zijn in juli en 23-25 oktober 2020