Check onze LIVE online lessen gedurende Corona sluiting

Strandyoga

Wat: Yogales op het strand, met 1,5 meter afstand uiteraard.
Wanneer: dag en tijd wordt elke week via whatsapp gedeeld ivm weerafhankelijkheid
Waar: Noordwijk, strandopgang 7 Kon. Astridboulevard, voor restaurant Salt.
Meenemen: grote handdoek of doek (als mat), flesje water, zonnebrand/zonnebril, iets warms voor de ontspanning (joggingbroek en trui).
Kosten 10 euro pp, liefst cash meenemen maar als dat niet lukt kan een tikkie ook.

Voor strandyoga moet je je van tevoren AANMELDEN, lessen gaan door vanaf 3 mensen
. Hopelijk tot snel op het strand :)

Privéles

Privé-sessies yoga, met puur persoonlijke aandacht voor jouw adem en beweging.
Waar en wanneer het jou uitkomt. Bij je thuis, op locatie of bij mooi weer op het strand. 

Perfect om snel vooruit te komen, handig bij weinig tijd en goed om te leren omgaan met blessures of beperkingen.

Neem contact op voor meer informatie en om een proefsessie te plannen. Regio Noordwijk/Leiden. 

Prijs losse privéles |​€ 80

5-rittenkaart privéles 60 mins  |€370

Yoga vormen / stijlen

Dru Yoga is een vrolijke vloeiende vorm van yoga. Mijn lessen bestaan uit actieve elementen en houdingen waarbij we met aandacht voor de adem het lichaam los maken, versterken en versoepelen. Daarnaast werken we met de typische meditatieve slowflow bewegingen van Dru om blokkades van spanning of stress los te laten en eindigen we met een heerlijke ontspanning. De les is gericht op zowel beginners als meer ervaren yogis.

In Vinyasa Flow verbinden we adem met beweging in een continue flow. De les is hierdoor fysiek uitdagend en vooral gericht op gevorderde yogis, maar door de opbouw ook toegankelijk voor beginners. Alignment en uitdaging gebaseerd op de FitFlowFly serie van Bryce, kom het proberen!

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij we houdingen meerdere minuten in stilte aanhouden. Doordat de spieren ontspannen werken we aan de flexibiliteit en kracht van ons bindweefsel (banden, pezen en gewrichten). Een stijl anders dan alle andere vormen van yoga en bewegen, en heel belangrijk om balans in je lichaam te brengen.


Feel Good Yoga *on hold ivm corona* zijn wekelijkse lessen in een privé setting (met max 4-5 leerlingen) met veel persoonlijke aandacht. Elke deelnemer wordt op hun eigen niveau uitgedaagd en geassisteerd. Ik geef hier Yin en Hatha/Vinyasa. 
Door de mooie locatie en kleine groep creëren we een intieme en veilige sfeer voor iedereen, van beginner tot gevorderde yogi. Opgezet in samenwerking met het Feel Good Center in Noordwijk binnen.

Strandyoga - wekelijks les op het strand met je voeten in het zand en je haren in de wind. Toegankelijk voor beginners en gevorderden, iedereen wordt op zijn of haar eigen manier uitgedaagd. Rekken en versterken maar ook ademen, loslaten en ontspannen om onze balans terug te vinden, in ons lichaam en in ons vaak erg drukke dagelijks leven. Meld je nu aan via WhatsApp, e-mail of facebook (ivm weersafhankelijkheid)

Meer info? Neem contact op via de site of e-mail.
Lieve groetjes, namaste
Roos

of doe een les met me online!